Logo gemeente Albrandswaard

Stages

Ondernemende stagiairs met een frisse blik? Graag!

Benieuwd wat er bij komt kijken om onze gemeente optimaal te laten functioneren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een stageperiode.

Albrandswaard is volop in ontwikkeling en aan het bouwen aan de toekomst van de organisatie. Wij staan open voor mooie ideeën en een frisse blik. Tegelijkertijd nemen we jou mee in het reilen en zeilen binnen een gemeente.

Wie weet bevalt het aan beide kanten en houden we er een heel enthousiaste nieuwe collega aan over, als je studie erop zit!

Voor welke opleidingen?

Met de vele verschillende taken binnen een gemeente, zijn er ook veel mogelijkheden in verschillende vakgebieden en niveaus voor stagiares.

Dit kan bij ons vanaf mbo-niveau. De kans is groot dat er één (of meer) van die taken aansluiten bij jouw studie en ambitie.

We begrijpen dat je stage loopt om verder te komen in je ontwikkeling. Daarom vinden we een goede begeleiding belangrijk en kun je ook rekenen op stageopdrachten die passen bij je studie.

Wat verwachten wij van jou?

Ondernemend, nabij, integraliteit, betrouwbaar en samenwerking.

Dat zijn de Albrandswaardse kernwaarden. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij AlbrandsWAARD.

Het uitgangspunt is dat jij goed op je plek bent, zodat je een leuke en leerzame stageperiode hebt. Verder spreekt het voor zich dat je er zin in hebt. En dat je bewust kiest voor een stageplek binnen onze organisatie.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Kom je bij ons je stage lopen? Dan heb je een VOG nodig, een Verklaring Omtrent het Gedrag. Daaruit blijkt dat je je in het verleden goed hebt gedragen en er geen bezwaren zijn om binnen onze organisatie aan de slag te gaan. Die VOG vraag je aan via de gemeente waar je ingeschreven staat. Wij vergoeden de kosten van het aanvragen voor je.

Meer informatie?

Wil je weten of we een geschikte stageplaats hebben? Kijk dan op onze vacaturepagina. Mocht er geen passende stage bij staan stuur dan even een mail naar recruitment@albrandswaard.nl