Logo gemeente Albrandswaard

Over Albrandswaard

Het dorpse leven van Albrandswaard vind je net onder Rotterdam. Onze dorpen Rhoon en Poortugaal zijn ruim en groen van opzet en kennen prachtige groene randen naar het water. Ook in het nieuwe Portland is volop water en ruimte. Onze 25.000 dorpsgenoten wonen met veel plezier in onze gemeente. Zij genieten van alle voorzieningen, het verenigingsleven en staan altijd voor elkaar klaar.

Een nieuwe gemeentelijke organisatie

In Albrandswaard maken we onze keuzes, bepalen we de richting en realiseren we onze doelen. Met zijn allen zijn en voelen we ons verantwoordelijk. En we kijken naar elkaar om, en kijken ook om ons heen. Want met elkaar worden voorstellen, oplossingen en plannen beter.  Als gemeente werken we nauw samen met diverse partners bij de uitvoering en regelgeving. Onze buurgemeente Ridderkerk en De BedrijfsvoeringsPartner bieden ons een palet aan ondersteuning op diverse vlakken. Maar vanaf 1 januari 2024 worden we weer een zelfstandige werkgever en zoeken we nieuwe collega’s voor diverse functies. Voor op ons mooie gemeentekantoor naast metro Rhoon, maar ook voor werkzaamheden daarbuiten. Alle onze vacatures staan hier op een mooie rij. Ben jij Albrandswaard? Kom jij erbij?

Nog meer vacatures bij De BedrijfsvoeringsPartner

Er blijft samenwerking tussen Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Deze samenwerking vindt plaats in De BedrijfsvoeringsPartner. Deze servicegerichte professionals nemen taken op het gebied van Automatisering, Finance en HRM op zich.